ZBORNICI

hrvatsko psihijatrijsko društvo

KONGRESI

PSIHIJATRIJSKI KONGRESI

 

Prvi hrvatski psihijatrijski kongres
Kongres je održan u Splitu od 21. do 24. rujna 1994. godine u organizaciji Hrvatskog psihijatrijskog društva. U Zborniku su sažetci uvodnog predavanja te 29 sažetaka iz biologijske psihijatrije, 48 sažetaka iz ratne psihijatrije, 27 sažetaka iz psihoterapije i 64 sažetka is socijalne psihijatrije (ukupno 169 sažetaka).

 

Drugi hrvatski psihijatrijski kongres „Psihijatrija u medicini i društvu“
Kongres je održan u Opatiji od 23. do 27 rujna 1998. godine u organizaciji Hrvatskog psihijatrijskog društva, Psihijatrijske Klinike Zagreb i Klinike za psihijatriju Rijeka te suorganizaciji Akademije medicinskih znanosti Hrvatske i pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i Ministarstva znanosti i tehnologije Republike Hrvatske. Knjiga sažetaka sadrži 135 sažetaka.

 

Treći hrvatski psihijatrijski kongres „Za duševno zdravlje i međusobno razmijevanje“
Kongres je održan u Osijeku od 25. do 28. rujna 2002. godine. Knjiga sažetaka sadrži 234 sažetka.

Četvrti hrvatski psihijatrijski kongres „Za boljitak bez stigme“
Kongres je održan u Cavtatu od 4. do 8. listopada 2006. godine u organizaciji Hrvatskog psihijatriskog društva i Klinike za psihijatriju Kliničkog bolničkog centra Zagreb. Knjiga sažetaka sadrži 111 sažetaka oralnih prezentacija i 116 sažetaka postera.

 

Peti hrvatski psihijatrijski kongres s međunarodnim sudjelovanjem „Za duh i dušu“
Kongres je održan u Šibeniku od 29. rujna do 3. listopada 2010. godine u organizaciji Hrvatskog psihijatriskog društva i Klinike za psihijatriju Kliničkog bolničkog centra Zagreb. Zbornik sažetaka sadrži 186 sažetaka usmenih prezentacija podijeljenih u 16 tema, 12 radionica i okruglih stolova te 54 sažetka postera.

 

6. hrvatski psihijatrijski kongres s međunarodnim sudjelovanjem „Hrvatska psihijatrija u kontekstu etičkih-pravnih i društvenih propitivanja“
Kongres je održan u Zagrebu od 9.-11. listopada 2010. u organizaciji Hrvatskog psihijatriskog društva. Knjiga sažetaka sadrži 246 radova, od čega 132 izloženih u vidu predavanja, a 114 u vidu postera.

 

PSIHIJATRIJSKI DANI

 

Zbornik radova „Prvi hrvatski psihijatrijski dani“
Prvi hrvatski psihijatrijski dani održan je u Rovinju od 18.-21. travnja 2004. godine u organizaciji Hrvatskog psihijatrijskog društva i Klinike za psihijatriju KBC Zagreb, a pod visokim pokroviteljstvom prof. dr. sc. Andrije Hebranga, potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministara zdravstva i socijalne skrbi RH. Zbornik radova sadrži 86 sažetka radova, 19 ih je izloženu u vidu predavanja, a 67 u vidu postera.

 

Zbornik sažetaka „Drugi hrvatski psihijatrijski dani“
Drugi hrvatski psihijatrijski dani održani su u Opatiji od 17. do 20. ožujka 2005. godine u organizaciji Hrvatskog psihijatrijskog društva i Klinike za psihijatriju KBC Zagreb. Zbornik sažetaka sadrži 98 sažetaka radova, od čega ih je 21 izloženo u vidu predavanja, 77 u vidu postera.

 

Zbornik sažetaka „Treći hrvatski psihijatrijski dani“
Treći hrvatski psihijatrijski dani održani su u Opatiji od 6. do 9. travnja 2006.godine u organizaciji Hrvatskog psihijatrijskog društva i Klinike za psihijatriju KBC Zagreb. Zbornik sadrži 88 sažetaka radova, od čega ih je 20 izloženo u vidu predavanja, a 68 u vidu postera.

 

Zbornik sažetaka „Četvrti hrvatski psihijatrijski dani“
Četvrti hrvatski psihijatrijski dani održani su u Opatiji od 29. ožujka do 1. travnja 2007. godine u organizaciji Hrvatskog psihijatrijskog društva i Klinike za psihijatriju KBC Zagreb. Zbornik sadrži 77 sažetaka radova, od čega ih je 18 izloženo u vidu predavanja, a 59 u vidu postera.

 

Zbornik sažetaka „Peti hrvatski psihijatrijski dani“
Peti hrvatski psihijatrijski dani održan je u Opatiji od 10. do 13. travnja 2008.godine u organizaciji Hrvatskog psihijatrijskog društva i Klinike za psihijatriju KBC Zagreb. U zborniku sažetaka nalaze se sažetci dva plenarna predavanja te svih prezentiranih radova. Plenarna predavanja održali su prof. Juan E. Mezzich, tadašnji predsjednik Svjetskog psihijatrijskog udruženja i prof. M. Maj koji je tada bio kandidat za budućeg predsjednika Svjetskog psihijatrijskog udruženja. Zbornik sadrži 85 sažetaka radova, od čega ih je 18 izloženo u vidu predavanja, a 66 u vidu postera.

 

Zbornik sažetaka „Šesti hrvatski psihijatrijski dani“
Šesti hrvatski psihijatrijski dani održani su u Opatiji od 16. do 19. travnja 2009.godine u organizaciji Hrvatskog psihijatrijskog društva i Klinike za psihijatriju KBC Zagreb. Zbornik sadrži 76 sažetaka radova, od čega ih je 23 izloženo u vidu predavanja, a 53 u vidu postera.

 

Zbornik sažetaka „Sedmi hrvatski psihijatrijski dani“
Sedmi hrvatski psihijatrijski dani održani su u Opatiji od 25. do 28. ožujka 2010. godine u organizaciji Hrvatskog psihijatrijskog društva i Klinike za psihijatriju KBC Zagreb. Zbornik sadrži 76 sažetaka radova, od čega ih je 16 izloženo u vidu predavanja, a 60 u vidu postera.

 

Zbornik sažetaka „Osmi hrvatski psihijatrijski dani“
Osmi hrvatski psihijatrijski dani održani su u Opatiji od 14. do 17. travnja 2011. godine u organizaciji Hrvatskog psihijatrijskog društva i Klinike za psihijatriju KBC Zagreb. Zbornik sadrži 84 sažetaka radova, od čega ih je 22 izloženo u vidu predavanja, a 62 u vidu postera.

 

Zbornik sažetaka „Deveti hrvatski psihijatrijski dani“
Deveti hrvatski psihijatrijski dani održani su u Opatiji od 12. do 15. travnja 2012. godine u organizaciji Hrvatskog psihijatrijskog društva i Klinike za psihijatriju KBC Zagreb. Zbornik sadrži 73 sažetaka radova, od čega ih je 21 izloženo u vidu predavanja, a 52 u vidu postera.

 

Zbornik sažetaka „Deseti hrvatski psihijatrijski dani“
Deseti hrvatski psihijatrijski dani održan su u Opatiji od 04. do 07. travnja 2013. Godine u organizaciji Hrvatskog psihijatrijskog društva. Zbornik sadrži 93 sažetaka radova, od čega ih je 20 izloženo u vidu predavanja, a 73 u vidu postera.

 

Zbornik sažetaka „Jedanaesti hrvatski psihijatrijski dani“
Jedanaesti hrvatski psihijatrijski dani održani su u Opatiji od 10. do 13. travnja 2014. Godine u organizaciji Hrvatskog psihijatrijskog društva. Zbornik sadrži 72 sažetaka radova, od čega ih je 18 izloženo u vidu predavanja, a 54 u vidu postera.